İvat Turhan İlkokulu
SULTANÇİFTLİĞİ MAH. 30. SK. İVAT TURHAN İLKÖĞRETİM OKULU BLOK NO 91 İÇ KAPI NO A SULTANGAZİ / İSTANBUL

VİZYON

Kaliteli hizmet anlayışıyla tüm paydaşlarının memnuniyetini amaçlayan, kurumsallaşmış, eğitimde teknolojiyi etkin şekilde kullanan, sürekli gelişmeye açık, bilgi çağının gereklerini yerine getiren ulusal ve evrensel değerler doğrultusunda farklılık yaratan bir kurum olmak.

MİSYON

Türk Milli Eğitimin amaç ve İlkeleri doğrultusunda,Atatürk İlke ve İnkılâplarını benimseyen,Türkiye Cumhuriyeti Anayasasına ve demokrasinin ilkelerine bağlı, Cumhuriyet ilkelerinden ödün vermeyen, çalışkan,bilgi ve birikimlerini tüm insanlık yararına kullanan,topluma yararlı, paylaşımcı, yaratıcı ve pozitif düşünen,yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmek.

10 KASIM KONULU RESİM YARIŞMASI İSTANBUL İL BİRİNCİLİĞİ
Öğretim Şekli :İKİLİ

İKİLİ

08.00-18.20

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Sultançiftliği Mah. 30 Sok. No11 Sultangazi İSTANBUL / TÜRKİYE Yeni Mahalle Metro durağına yürüme mesafesi olarak 1 dakika uzaklıktadır.

Sultançiftliği Mah. 30 Sok. No11 Sultangazi İSTANBUL / TÜRKİYE